Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ono je tezke chtit prosazovat pravo, kdyz na demostraci na podporu Kliniky prijde ministr pro lidska prava (CSSD) a mnistr financi (ANO) a cely projekt je zastitovan predsedou Strany Zelenych, ktery je shodou okolnosti synem ministra obrany (ANO). Levicaci proste drzi pohromade a odpovedne osoby si proste nevezmou na triko, aby sli proti temto strukturam (nemluve o ministru spravedlnosti, ktery je podrizenym ministra financi ANO). Do te doby, dokdy budeme hazet sve hlasy do uren pro podobne neomarxisticke socialni inzenyry, se situace v tomto ohledu opravdu zmenit nemuze. Holt zakony plati jen pro nekoho, v 90. letech meli vyjimku 'patologicti kapitaliste', ted se vitr obratil a levicova sebranka stoji nad zakonem.

2 0
možnosti
LM

Myslím si, že připad Klinika je ostudou sqautingu. Sqat má být, pokud se najde využití pro budovu, vyklizen, obyvatelé by měli mít v záloze jiný objekt k obývání.

Je zajímavé, že v případě domu u Botanické zahrady Na Slupi, byli sqauteři okamžitě vyexpedováni a domy vesele chátrají dál.

Na Klinice se vyskytovala i moje dcera, prý to tam bylo docela fajn, nyní to má ten politický podtext, změnili se tam i lidé, je to tam dost militantní...

2 0
možnosti
TN

Super byl rozhovor Vladimira 518 a Jana Krause. Kraus rekl, ze by bylo dobre mit squatty pro komunisty. Vladimir mu na to odpovedel, ze squatty jsou pro komunisty. Ta mladez co to tam okupuje jsou mladi komuniste. Dekuji, take nechci.

2 0
možnosti
Foto

Srdce mi zaplesá, když si přečtu angažovaný názor mladého a přitom již uvědomělého člověka. :-)

3 0
možnosti
Foto

Ano, je to "nečestné a nesportovní"!

0 0
možnosti
KU

K27a57r77e83l 23U62r91b25a37n

29. 3. 2017 16:01

Hloupost omezuje.Rv

1 8
možnosti
Foto

Tak proč ji dáváte tolik najevo.

4 0
možnosti
  • Počet článků 73
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1314x
Absolvent demografie, cestovatel, muzikant, rodák z Heřmanova Městce a místopředseda Mladých křesťanských demokratů.