Diskuse

Česko? Nejlepší země k žití.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Máte pravdu. A potvrzuje to i poslední průzkum, který ČR staví na první místo v Evropě, pokud jde o procento lidí, ohrožených chudobou. Naše (byť kritizované) zdravotnictví nám může závidět celý svět. To, co chtěl Obama (marně) prosadit ve zdravotnictví USA, my máme už dávno. Zatímco v západní Evropě se bezpečnostní situace neustále zhoršuje, u nás je trend opačný. A až zradikalizovaný Erdogan zradikalizuje i ty 3 milióny Turků, žijících v Německu, budou se možná Němci stěhovat k nám. Kdyby nás pantátové z EU pořád neotravovali s multikulturním uspořádáním, bylo by zde ještě lépe.

0 0
možnosti

J65i32r57i 53V69r58a39b62e96c

13. 4. 2017 15:35

Proto se do česká žene celý svět.;-D

0 0
možnosti

Buďte rád, že se nežene. Pak už by to tady stálo skutečně za prd. :-P

0 0
možnosti

Nejste blázen? Chcete říc, že třeba životní úroveň Norska, Francie či Belgie je nižší než naše? A to jako kvůli uprchlíkům nebo teroristům? Máte vůbec nějaké srovnání v počtu vražd a kriminality mezi Čechií a západními zeměmi? To si myslíte, že občan Německa nebo Francie má nějak vyšší pravděpodobnost být obětí trestného činu než Čech? Dobré nebo levné pivo (nevím, jestli se u nás někde vyskytuje pivo s běma těmito vlastnostmi) je pro Vás znakem životní úrovně? Na západě mají pivo ještě lepší. Můžu Vám říci, že já sám bych políbil tu nejšpinavější upchlickou bosou nohu, kdybych zato dostal možnost prožít svůj život na Západě. třeba ve Francii.

1 1
možnosti

Tu možnost žít ve Francii tady máte už hezkou řádku let, záleží jen na Vašich schopnostech.

Ono se za líbání špinavých uprchlických nohou udělují pohodlná místečka k životu ve Francii?

1 0
možnosti

Ja si to myslím také. A určitě ne (jen) kvůli pivu a ženám:-)

1 0
možnosti

;-) zajímavý článek.

Nicméně nevím, zda bych označil ČR za nejlepší zemi k žití jen kvůli dobrému pivu či krásným ženám. Česko je krásná země s bohatou historií; jsme pracovití, což ostatně souvisí s velmi nízkou nezaměstnaností u nás. Na oplátku máme mizerné platy, za které si to Česko ani pořádně neužijeme. Naše kvalitní potraviny jsou odváženy za hranice a my se tu otravujeme těmi polskými. A TAK DÁLE.

Je co zlepšovat, za mě Česko jedna z těch lepších zemích. Ale doma je doma, jsem zvyklý.R^

1 0
možnosti

Karma - dobře napsáno.

1 0
možnosti

z české výplaty člověk mnohdy ani nezaplatí základní životní potřeby a může šetřit jak může viz. 11000 hrubého

0 1
možnosti

11 hrubého bere kolik % populace?

1 0
možnosti