Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Kez by bylo vic takovych, kteri vidi demokracii a zivot tak jako vy. Souhlasis s Vami ve vsech bodech tohoto clanku a diky za nej. R^

2 0
možnosti

Já tu toleranci vyzkouším. Jsem běloška, Češka, ateistka a feministka. A jsem na to hrdá! Jak dlouho mi to tady vydrží?

0 0
možnosti

Běloška, Češka, ateistka to je všechno v pořádku, s tou feministkou jste si to ale... Ale neva, spíš mi paní Evo vysvětlete, proč jste mi dala minusy u mých názorů. Zajímalo by mě, v čem a proč se mnou nesouhlasíte.

0 0
možnosti

Mícháte jablka s hruškami.. Tolerance neznamená souhlas nebo zdrženlivost vyjádřit kritický názor. Tolerance znamená snášenlivost ve smyslu ochoty či schopnosti žít spolu s lidmi jiných byť nám nesympatických názorů, přesvědčení, příslušností (k jiným skupinám obyvatel) apod. Tolerance je o uznání důstojnosti člověka a jeho práva na odlišnost. Odlišnosti ale mohou být předmětem kritiky, nejsou-li zapříčiněni okolnostmi člověkem neovlivnitelnými (např. příslušností k rase, k národnosti, sex. orientací, zdravotním postižením apod.). Naše názory, veřejné aktivity, náboženské přesvědčení, vkus, chování, nebo třeba záliby podléhají kritickému hodnocení našeho okolí, bez ohledu na to jestli jsme úspěšnými sportovci nebo slavnými písničkáři. Máme právo říct, že se nám nelíbí, co Jágr, Nohavica, Halík, nebo Kocáb dělá, hlásá, co prosazuje, můžeme s nimi polemizovat, považovat je za hlupáky nebo užitečné idioty.., ale o netoleranci půjde až v případě, budeme-li usilovat o omezení jejich práva na "odlišnost", která nás irituje, budeme-li je kvůli ní vylučovat z veřejného života, perzekuovat nebo dokonce fyzicky ohrožovat. Myslím, že v případě Jágra ani Nohavici nic takového nenastalo.

1 4
možnosti

P74e46t47r 66B64u38r81i60a38n

28. 5. 2019 11:36

Tak ono je to opravdu dvojsečné, jak správně říkáte na začátku blogu. A hned níže jiný názor nazýváte hysterií. Není právě tohle to pokrytectví, které máte v názvu blogu?

3 2
možnosti
Foto

J90o52s60e25f 76B61á91r94t23a

28. 5. 2019 11:26

Někdo v životě něco dokáže a někdo jenom odsuzuje.

3 2
možnosti

Hezké shrnutí očividných věcí. Feri dostane přes hubu a je z toho mediální běsnění, Jaklovi se stane totéž a informovanost v mainstreamu je mizivá. To pokrytectví začíná třeba už tím, když je do očí bijící věc ignorována.

Přeji Vám, abyste se svými názory a zároveň příslušností ke KDU-ČSL onu toleranci a pokrytectví nezažil na vlastní kůži.

6 0
možnosti
Foto

Tak začněte běsnit.Nikdo vám v tom bránit nebude.

1 1
možnosti
Foto

Trochu mícháte různé věci dohromady, ale budiž.

Ale co kdybyste tedy začal sám u sebe a dokázal tolerovat názory, které Vám nevyhovují. Tedy i ty, které sám označujete za špatné.

Cituji: "Ti, co tuto toleranci hlásají, se nebojí odsoudit kohokoliv za jediný čin. A to nikoliv za zločin, ale za myšlenku, se kterou nesouhlasí".

Děláte úplně to samé.

2 2
možnosti
  • Počet článků 73
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1314x
Absolvent demografie, cestovatel, muzikant, rodák z Heřmanova Městce a místopředseda Mladých křesťanských demokratů.