Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Záleží na tom, kde je bod zlomu. Už dnes tzv. bohaté společnosti konzumují místo jídla náhražky a je jedno, jestli způsobil konkurenční boj se snahou zlevnit, nebo genetické šlechtění rostlin se snahou produkce např. většího zrna. Nevyspělé společnosti se potýkají s hladomory, ty vyspělé s nemocemi z přežranosti a s tím co způsobuje konzumace náhražek a chemicky upravovaných a konzervovaných potravin. Ve vyspělých společnostech se už takřka nerodí děti, které by od malička neměly nějaký medicinský problém. Cukrovka, alergie, autismus a co já vím, co ještě. Je těžké rozlišit a určit, čím je to způsobeno, jestli nekvalitní stravou, malou péčí rodičů nebo systémem, který nutí všechny se nějak zaměstnat a proto dělá problém i z věcí, které se dřív řešily normální promluvou. Je to složitá otázka, ale soukromě si myslím, že bod zlomu není daleko.

2 0
možnosti
Foto

Přibývají lidé, kteří jsou vývojově pozadu. Snad to nebude jednou problém.

6 0
možnosti
JR

J60a22r11a 80R67a77n57k

6. 4. 2017 18:22

....tem lidem a ma jich byt 50 milionu "na pochodu"....bez domova, bez skotu pokud byli nomadi, bombarduji jim domy, zabijeji deti a stare lidi.....ono se navzdory panu Klausovi "neco" meni.

0 0
možnosti
JL

Dobrá úvaha, ano občas je Země místy přelidněná nebo se pozastavujeme nad ekologickými dopady toho, že někde bydlí ve městě 20 milionů lidí atd atd. Otázka je, co se stane, až oteplování způsobí vyschnutí velkých zemědělských ploch? Nebo až bude vykácena Amazonie....Postižené miliony lidí buď umřou hlady, nebo se budou chtít někam přemístit - třeba do Evropy. Když se pořád píše o migraci do Evropy, vůbec se nezmiňuje prázdná Sibiř, která je sice nehostinná, ale vody je tam dost. Myslím, že to teď bude taková soutěž - nárůst populace a vědecký pokrok - nedávno jsem četl, že už bylo vymyšleno, jak vyrobit z mořské vody pitnou - čili to by byla cesta. uvidíme za 100 let.

1 1
možnosti
JR

J74a83r64a 51R31a80n64k

6. 4. 2017 18:24

Pane Libensky - uz se tak deje, staci se zeptat tech, kteri prchaji z Jizni Ameriky nebo Inuitu na severu Kanady, zvirata na teorie pana Klause neveri.

1 0
možnosti
  • Počet článků 73
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1314x
Absolvent demografie, cestovatel, muzikant, rodák z Heřmanova Městce a místopředseda Mladých křesťanských demokratů.